هزاران سال قدمت تاریخی نشتیفان و تمدن کهن آن

هزاران سال قدمت تاریخی نشتیفان و تمدن کهن آن

۱۳۸۸ تیر ۴, پنجشنبه

تمشک چه خواصی دارد؟






مفيدترين قسمت تمشک ميوه آن است.ميوه تمشک سرشار از ويتامين C،قند،جوهر ليمو و اسيدهاي سيب است به همين جهت طعم ترش مطبوعي دارد و به علت داشتن املاح زياد خون را قليايي مي کند و ترشي خون را از بين مي برد. ميوه آن بسيار خشک و ضد رطوبت بدن است و راه ورود ميکروبها را به عروق مي بندد.حالت رقيق بودن خون را رفع مي سازد. تمشک ملين و اشتها آور است، ادرار را زياد مي کند، مسکن و پاک کننده کيسه صفرا است.بهترين داروي روماتيسم و گرفتگي شرايين است و درد معده را تسکين مي دهد.قند موجود در تمشک براي مبتلايان به مرض قند مفيد است و خوردن آن تنفس را آسان مي کند.آب تمشک براي مبتلايان به تب و آبله مرغان و سرخک بسيار مفيد است.غرغره جوشانده ي آن براي درد گلو و آنزين نافع است.آب تمشک براي رفع يرقان و التهاب صفرا و کبد سود بخش است.
جويدن برگ تمشک جهت ورم لثه ها و رفع بي حسي آنها مفيد است.جوشهاي دهان را از بين مي برد و بوي بد دهان را برطرف مي کند.نوشيدن آب برگ و ساقه ي تمشک اگر تازه باشند جهت تقويت معده و خونريزي معده و بند آمدن اسهال و معالجه بواسير سودمند است گل ميوه ي تمشک اسهال را بند مي آورد.نوشيدن آن ريشه اين ميوه علاوه بربند آوردن اسهال، سنگ کليه و مثانه را خرد مي کند.آب ميوه ي تمشک جهت زخمهاي آبدار و چرکي مفيد است و آنها را خشک مي کند.گل آن نيز همين خاصيت را دارد.نوشيدن آب برگ و ميوه و ساقه ي تمشک مو را سياه مي کند و استفاده مکرر از آن مانع سفيد شدن مو مي گردد.اين خاصيت به علت وجود منگنز فراوان در تمشک است. منگنزعامل سياهي موي بدن انسان است.برگهاي و ساقه هاي جوان تمشک را مي توان جمع آوري نموده و آب گرفته و مصرف نمود.
منبع: خواص ميوه ها و گياهان در درمان بيماريها

هیچ نظری موجود نیست: