هزاران سال قدمت تاریخی نشتیفان و تمدن کهن آن

هزاران سال قدمت تاریخی نشتیفان و تمدن کهن آن

۱۳۸۷ آذر ۱۳, چهارشنبه

اما و اگر هاي پنهان ملاها در ايران

مالزی برای ایران خانه می‌سازد
منوچهر متکی سطح مناسبات دوکشور را در حوزه های مختلف از جمله تجاری ، اجرای طرحها و سرمایه گذاری بسیار خوب توصیف کرد و افزود: در حوزه مسکن نیز شرکت‌های مالزیایی اجرای چند طرح ساخت مسکن در ایران را برعهده دارند.
كد خبر: ۲۷۶۱۹ تاريخ انتشار: ۰۸:۵۳ - ۱۲ آذر ۱۳۸۷ تعداد بازديد: ۴۱۰۹

قرارداد توسعه میدان‌های گازی گلشن و فردوس در قالب سه توافقنامه شب گذشته در حضور وزرای نفت و امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و «ماهاتیر محمد»، نخست‌وزیر سابق مالزی، در تهران به امضا رسید.

به گزارش مهر، وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران دیشب در مراسم امضای این قرارداد در تهران با بیان این‌که روند همکاری‌های ایران و مالزی در پروژه‌های مشترک گازی بسیار مطلوب است، اظهار امیدواری کرد، در راستای اجرای پروژه‌های مشترک منافع هر دو کشور تأمین شود.

غلامحسین نوذری اظهار داشت: روابط ایران و مالزی بر مبنای ارتباط راهبردی است که در چهارچوب پیوندهای اقتصادی باید گسترش پیدا کند.

وی با بیان این‌که سرمایه‌گذاری بخش بالادستی این طرح‌ها برای توسعه میدان‌های گازی گلشن و فردوس به صورت قرارداد بیع متقابل امضا شده است، اضافه کرد: میزان این نوع سرمایه‌گذاری حدود 6 تا 7 دلار برآورد می‌شود.

وزیر نفت با اشاره به این‌که حدود 70 درصد این طرح‌ها را کالای آن تشکیل می‌دهد، ادامه داد: با توجه به این‌که قیمت کالاهای نفت و گاز در جهان با نوسان همراه است، میزان سرمایه‌گذاری نهایی‌، پس از پایان مناقصات مشخص خواهد شد.

نوذری در خصوص دیگر تفاهمنامه‌های امضا شده با مالزی توضیح داد: در راستای امضای این توافقنامه، تأمین نفت خام پالایشگاه کدا مالزی به میزان 250 هزار بشکه در دستور کار قرار گرفت.

ساخت پالایشگاه مشارکتی
به گفته وزیر نفت، تفاهمنامه دیگری که میان ایران و مالزی به امضا رسید درباره ساخت مشارکتی پالایشگاه در برخی کشورها مانند اندونزی و سوریه و همچنین ساخت پالایشگاه میعانات گازی پارس در شیراز است.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران نیز در سخنانی اعلام کرد: توسعه میدان گازی گلشن و فرودس در جنوب شرق بوشهر براساس روش بیع‌متقابل با بازپرداخت 7 ساله از محل فروش گاز انجام می‌شود.

احداث کارخانه LNG
سیف‌الله جشن‌ساز چهارچوب همکاری در این قراردادها را شامل کلیه اسناد بالادستی و پایین دستی نفت ذکر کرد و افزود: موضوع یکی از این قراردادها فروش نفت خام سنگین و فوق سنگین به پالایشگاه‌های مالزی به میزان 250 هزار بشکه و قرارداد دیگر نیز برپایه طراحی، ساخت، مالکیت و بهره‌برداری از کارخانه ال.ان.جی بوده است.

وی با بیان این‌که میدان گازی گلشن 30 تریلیون فوت مکعب و میدان فردوس 11 تریلیون فوت مکعب ذخیره گاز دارد، خاطرنشان کرد: از دیگر محورهای سرمایه‌گذاری ساخت کارخانه ال.ان.جی در حوالی بندر دیر با شرایط خاص است که براساس توان شرکت پتروفیلد مالزی اجرایی می‌شود.

جشن‌ساز همکاری برای تشکیل یک شرکت کشتیرانی مشترک توسط شرکت ملی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و شرکت پتروفیلد مالزی برای حمل گاز ال. ان.جی به صورت 50 - 50 را از دیگر محورهای مورد توافق عنوان کرد و افزود: همه مسائل فنی طرف ایرانی به شرکت گلشن انرژی ایران واگذار می‌شود.

به گفته وی قوانین حاکم بر این پروژه قانون جمهوری اسلامی ایران و رویه داوری به صورت «PRS» خواهد بود.

مالزیایی‌ها برای ایران خانه می‌سازند
وزیر امور خارجه ایران نیز در این مراسم گفت: شاهد امضای توافقنامه بین مسئولان نفتی و گازی جمهوری اسلامی ایران و کشور مسلمان مالزی بودیم که نشان از تلاش همکاران ما در وزارت نفت دارد.

منوچهر متکی سطح مناسبات دوکشور را در حوزه‌های مختلف از جمله تجاری، اجرای طرح‌ها و سرمایه‌گذاری بسیار خوب توصیف کرد و افزود: در حوزه مسکن نیز شرکت‌های مالزیایی اجرای چند طرح ساخت مسکن در ایران را برعهده دارند.

وی همچنین با یادآوری نشست ماه گذشته کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور در کوالالامپور تصریح کرد: زمینه‌های مختلف موجود برای توسعه مناسبات را مد نظر داریم.

وزیر امور خارجه کشورمان با بیان این‌که این دو کشور در زمینه اجرای مشترک طرحهایی در سایر کشورها از جمله آفریقا با هم مشارکت دارند، اظهار داشت:حجم خالص تجارت میان ایران و مالزی یک میلیارد و 200 میلیون دلار برآورد می‌شود.

گام‌های مثبت ایران و مالزی برای همکاری
ماهاتیر محمد، نخست وزیر سابق مالزی نیز در سخنانی عنوان کرد: امروز توسعه میدان گازی در ایران موجب همکاری دوجانبه و ارتقای روابط دو کشور شده است.

وی همچنین از مذاکرات مثبت ایران و مالزی برای ساخت پالایشگاه در سوریه و اندونزی خبر داد و گفت: در این خصوص گامهای مثبتی برداشته شده که حاصل زحمات کارشناسان ایران و مالزی است.

ماهاتیر محمد با بیان این‌که در حال حاضر نمی توان هزینه مورد نیاز را پیش بینی کرد، افزود: در این خصوص باید وامهایی از بانکهای مختلف دریافت شود، ضمن اینکه اجرای این پروژه‌ها از طرف کشور مالزی با معافیت مالیاتی 5 ساله همراه است که امیدواریم در 5 سال دوم نیز از معافیت مالیاتی برخودار شویم.

نظرات كاربران:
▪ ايت آقاي ماهاتير محمد خان الان چه سمتي دارن كه دارن باهش قرداد هاي اين چنيني و با اين آب و تاب ميبندند(شايد هم چون نخست وزير سابق هستن باهاش در حد 6تا7 دلار!!!!! قرداد بستن)▪ مگر کشور ما زمین و منابع کم دارد که باید پالایشگاه ایرانی در سوریه و مالزی ساخته شود؟ مگر خودمان نیروی کار کم داریم که برای مالزی و سوریه اشتغال ایجاد کنیم؟

چه و چون های انقلاب جنگ و سیاست استعمار و نقش ملاها

هیچ نظری موجود نیست: