هزاران سال قدمت تاریخی نشتیفان و تمدن کهن آن

هزاران سال قدمت تاریخی نشتیفان و تمدن کهن آن

۱۳۸۸ مرداد ۲۰, سه‌شنبه

خواص درمانی گیلاس و آلبالو


خوردن گیلاس و آلبالو به عنوان میوه های تابستانی، از خواص درمانی بالایی برخوردارند که آگاهی از این خواص موجب میل به مصرف بیشتر این میوه ها خواهد شد.

آلبالو بر طرف کننده تشنگی است، شربت آن بهترین دارو برای افرادی است که عطش فراوان دارند. صفرا را از بین می برد ، قی و اسهال صفراوی را درمان می کند.

مصرف آن برای گرم مزاجان و مبتلایان به فشار خون و افرادی که چربی زیادی در شکم دارند مفید است.

جوشانده مغز هسته اش با یک دهم وزنش از رازیانه، سنگهای کلیه و مثانه را از بین می برد.

مصرف چند روز متوالی شربت یا مربای آلبالو، درمان نارسایی کبد و معالجه ورم معده و روده است.

آلبالو کاهش دهنده فشار و غلظت خون است، باعث افزایش اشتها می شود، بنابراین برای افراد لاغر و کم اشتها سودمند است. مصرف آن باعث آرامش اعصاب می شود ، ولی نباید در مصرف آن زیاده روی کرد.

همچنین گیلاس سینه را نرم، معده را ضد عفونی و تخمیر معده را از بین برده و یبوست را رفع می کند.

این میوه اعصاب را آرام ، سموم بدن را دفع و خون را تصفیه می کند. خوردن گیلاس برای افرادی که تصلب شرایین و ناراحتی کبد دارند، مفید است.

افراد چاق که می خواهند لاغر شوند می توانند گیلاس را قبل از غذا مصرف کنند چون مصرف آن قبل از غذا جلوی اشتها را می گیرد و در عین حال باعث چاقی نمی شود.
گیلاس ویتامین C دارد، به همین جهت در حفظ سلامت پوست، افزایش قدرت ایمنی و تشکیل بافت پیوندی بسیار موثر است.
پزشکان توصیه می کنند که گیلاس بعد از غذا خورده نشود، زیرا از هضم سریع غذا جلوگیری می کند و نیز باعث سوء هاضمه و نفخ معده می شود.

هیچ نظری موجود نیست: