هزاران سال قدمت تاریخی نشتیفان و تمدن کهن آن

هزاران سال قدمت تاریخی نشتیفان و تمدن کهن آن

۱۳۸۹ آذر ۱۰, چهارشنبه

تاثير شكلات و چای بر افزايش قدرت مغز


تحقيقات نشان مي‌دهد كه شكلات و چاي، قدرت مغز را افزايش مي‌دهند.
بر اساس نتايج پژوهش‌هاي اخير افرادي كه شكلات يا چاي مصرف مي‌كنند در تست‌هاي مفهومي نمرات بالاتري مي‌گيرند و قدرت عملكرد‌هاي ذهني و ادراكي آنها نيز نسبت به كساني كه به خوردن اين مواد عادت ندارند به مراتب بيشتر است.
در اين تحقيقات، پژوهشگران دپارتمان فيزيولوژي، آناتومي و ژنتيك دانشگاه آكسفورد روي 2 هزار و 31 فرد سالمند در گروه سني بين 70 تا 74 سال مطالعه كردند.
آنها رابطه بين عملكرد ذهني و مصرف شكلات و چاي را كه مهمترين مواد حاوي فلاوونوئيدها هستند، در اين افراد مورد ارزيابي و آزمايش قرار دارند.
شركت كنندگان ابتدا پرسشنامه‌هايي را درباره عادتهاي تغذيه شان پركردند و پس از آن به درخواست محققان در آزمايشات و آزمونهاي ذهني شركت كردند.
مطالعه روي نقش ميكرومواد مغذي در كاهش توانايي ذهني ناشي از افزايش سن همواره مورد توجه دانشمندان بوده و اين تحقيقات هم چنان رو به افزايش است.
ميوه‌ها و نوشيدني‌هايي چون چاي و قهوه و كاكائو منابع غذايي اصلي حاوي پلي فنول‌ها هستند.
پلي فنول‌هاي موجود در مواد غذايي در واقع فلاوونوئيدهايي هستند كه بر اساس يافته‌هاي قبلي دانشمندان، نقش بسيار مهمي در جلوگيري از زوال عقل و اختلال مشاعر دارند. نتايج اين پژوهش در مجله «نوتريشن» منتشر شده است.
با اين حال دانشمندان توصيه مي‌كنند كه مصرف اين مواد خوراكي كه در حد تعادل بسيار بهتر است؛ چرا كه زيادروي در خوردن آنها مي‌تـواند از سوي ديگر مشكلات بيشتري براي سلامتي به همراه بياورد.

هیچ نظری موجود نیست: