• هندوانه زرد یا هندوانه آناناسی
  • بیش از پنجاه نوع هندوانه وجود دارد که هندوانه‏ ی زرد یکی از آن ها است. این هندوانه در ایران بیشتر به نام هندوانه آناناسی معروف است
  • شاه توت ها
  • توت‌ها از بهترین میوه‌ها هستند که نه تنها طعم بسیار عالی دارند، بلکه حاوی فیتوکمیکال‌ها هستند که شگفتی می‌آفرینند و موجب بهبود و تعدیل سلامت می‌شوند
  • توت فرنگی باید ...
  • نكته مهم در هنگام خرید این میوه آن است كه توت فرنگی ‌ها سفت، قرمز تیره و براق باشند و كلاهك سبزش كنده نشده باشد
  • هشداری درباره استفاده از توت فرنگی
  • بسیاری از ما به دلیل ناآگاهی، مواقع زیادی سلامت ‌مان را بیش از پیش به مخاطره می ‌اندازیم؛
  • توت فرنگی ، نوبرانه ای خوشمزه
  • با تغییر فصل، هر روز میوه‌ های نوبرانه، جای خود را به یكدیگر می ‌دهند. درباره توت فرنگی كمتر می ‌توان كسی را یافت كه از خوردنش امتناع كند
  • خواص آبغوره و سرکه انگور
  • غوره که میوه ی سبز رنگ نارس انگور است دارای طعم ترش می باشد. غوره دارای اسیدهای آلی مانند: اسید مالیک، اسید فرمیک، اسید سوکسینیک(Succinique Acid)، اسید اگزالیک، اسید گلوکولیک(Glucolique Acid) و قند می باشد
  • خواص برگ مو
  • درخت انگور را "تاک" یا "مو" نیز می‌گویند. برگ مو دارای ساکاروز، لوولز(Levulose)، اینوزیت(Inosite)، کوئرستین، کاروتن، اجسام تانیک، بتائین، تارتاریک اسید، مالیک اسید، اسکوربیک اسید، پتاسیم، آهن و سیلیکون است
  • خواص فرآورده های انگور
  • از انگور فرآورده های غذایی مختلفی به دست می آورند که شامل: کشمش، شیره انگور، روغن هسته انگور، عصاره هسته انگور، سرکه، آبغوره و غوره است
  • انگور میوه ای شفا بخش
  • انگور میوه‌ای شیرین و لذیذ و از نوع میوه‌های خوشه‌ای است. انگور میوه ای بهشتی است. در احادیث آمده است که امام محمد باقر (ع) فرموده اند: چهار میوه از میوه‌های بهشتی هستند، انگور، رطب(خرمای تازه)، انار ، سیب
  • فواید اتجیر
  • انجیر در آسیا رویش می کند. امروزه بیشتر از 600 نوع متفاوت انجیر وجود دارد. انجیر خشک محتوی مقدار زیادی قند است
  • تاثیر خیار بر رفع اتش و تصفیه خون
  • خیار از نظر طب قدیم ایران، سرد و خنک کننده بدن بوده و به هضم غذا کمک می کند. خیار میوه ای با طبع خنک است
  • انگور قرمز از قلب محافظت میکند
  • دانشمندان آمریکایی در انگور قرمز نوعی ماده شیمیایی را یافتند که می تواند قلب را از خطرات ناشی از پیری محافظت کند
  • روش سنتی تهیه شیره انگور
  • در كل ایران نزدیك به 100 نوع انگور كشت می‌شود. البته فكر نكنید كه از هر نوع انگوری شیره می‌گیرند، خیر
  • میوه های سبز بهاری
  • از ابتدای فصل زیبای بهار، فروش میوه هایی نظیر گوجه سبز و چغاله بادام توسط میوه فروشان و همچنین فروشندگان دوره گرد آغاز می شود. این میوه ها اگر نشسته و آلوده باشند، احتمال ابتلا به بیماری های عفونی گوارشی از جمله حصبه و مسمومیت های غذایی را مطرح می سازند
  • مواد مغزی موجود در توت
  • برخی از مهم‌ترین مواد مغذی موجود در انواع توت، عملکرد آن‌ها و مقدار مجاز مصرف روزانه‌ی آن عبارت‌اند از: پروتئین: هر فنجان توت حاوی 2- 1گرم پروتئین می‌باشد، در مقایسه با 90 گرم گوشت که حاوی 23 گرم پروتئین است.
  • انواع توت و تاثیر آنها بر سلامتی بدن
  • توت‌ها از بهترین میوه‌ها هستند که نه تنها دارای طعم بسیار عالی می‌باشند، بلکه حاوی فیتوکمیکال‌ها هستند که شگفتی می‌آفرینند و باعث بهبود و تعدیل سلامتی می‌شوند. توت دارای فیبر بالا و قند نسبتاً پایین است
  • برای رفع ضعف بدن، انگور و شیره آن را بخورید
  • انگور دارای 79 درصد آب، 14درصد قندهای مختلف، املاح معدنی و مجموعه‌ای از عناصر و ترکیبات سودمند است. انگور دارای ویتامین‌های A ، B، C ، D و املاحی مانند آهن، منیزیم، منگنز، کلر، ید، آرسنیک، فسفر و سیلیس است.
  • خواص آلو
  • آلو یک میوه‌ی تک هسته‌ای از خانواده‌ی هلو و زرد‌آلو است. بیش از هزاران گونه‌ی متفاوت از این میوه در دنیا وجود دارد که از نظر رنگ، شکل و اندازه تنوع زیادی دارند. معروف‌ترین این گونه‌ها نوع ژاپنی است
  • اسم من ((نارنگى )) است
  • اسم من نارنگى است و انواع و اقسام شیرین و ترش بزرگ و كوچك به اندازه یك فندق تا برابر یك گرمك دارم . خواص من مثل سایر مركبات است و علاوه بر عناصر مفیدى كه آن ها دارند، مقدارى هم شبه كلر، برم در من دیده مى شود
  • فواید تغذیه ای زغال اخته
  • گیاه زغال اخته به صورت درخت یا درختچه در کنار جریان آب و یا در بیشه ها می روید و از گروه گیاهان گل دار گلبرگ جدا محسوب می شود و در زبان انگلیسی به آن CORNELIAN CHERRY گویند. گل های زغال اخته، زرد رنگ و خوشه ای می باشد
  • گلابی ، میوه ای عالی
  • گلابی میوه ای است سبز یا زرد رنگ ، آبدار و مخروطی شکل که دارای طعمی خوش و معطر است. گلابی را شاه میوه یا آمرود هم می نامند و به میوه پیوندی و شاداب آن شاه آمرود گویند. گیاه گلابی بومی آسیای غربی و اروپای شرقی مخصوصاً بیشتر است
  • آلو؛ بهترین درمان یبوست
  • این میوه كم و بیش در مناطق مختلف پرورش می یابد كه دارای انواع مختلفی مثل : آلو بخارا ، آلو زرد ، آلو سیاه ، آلوچه و … می باشد و در تهیه غذاهای مختلفی مثل : مرغ ، كوفته ، خورشت به ، خورشت سیب ، خورشت اسفناج و فسنجان بكار میرود
  • زردآلو؛ طلای تابستان
  • درخت زردآلو بومی نواحی چین است و هنوز هم به صورت وحشی در این مناطق می روید. این درخت در اوایل قرن اول میلادی به آسیا و اروپا راه یافت. ارتفاع درخت زردآلو تا 6 متر هم می رسد . برگ های آن مانند قلب نوک تیز و به رنگ سبز روشن است
  • ارزش غذایی هلو
  • درخت هلو از زمان های قدیم در چین وجود داشته و از آنجا به نقاط دیگر جهان راه یافته است . در قرون وسطی از آن بصورت یك داروی گیاهی استفاده می کردند. درخت هلو درختی است زیبا به بلندی تقریبا 5 متر كه دارای شاخه های زیادی می باشد

  • خواص غذایی گوجه سبز
  • گوجه سبز به میوه ی درختان مختلفی که متعلق به نژاد PRUNS از خانواده ی ROSE هستند، اطلاق می شود. بر پایه ی نوشته های قدیمی، نژاد این گیاه قدمت 2000 ساله دارد و چینی ها اولین کسانی بودند که به کشت آن اقدام کردند. 
  • ارزش تغذیه ای طالبی
  • طالبی یكی از پرطرفدارترین میوه های فصل تابستان حتی در آن سوی دنیاست و به خاطر عطر و طعم دلپذیرش بسیار محبوب است. نام انگلیسی آنCantaloupe است كه از نام یك دهكده در ایتالیا به نامCantalup گرفته شده
  • ارزش تغذیه ای خربزه
  • خربزه میوه ای شیرین، لذیذ و گواراست كه انواع گوناگونی دارد و بهترین آن خربزه خراسان است. رسول گرامی اسلام (ص) در بیان خواص خربزه فرموده اند: خربزه از زینت های زمین است، آب آن از رحمت الهی، و شیرینی آن از بهشت است. 
  • هندوانه؛ میوه ای پر فایده و خنك برای تابستانی گرم
  • هندوانه میوه ای شیرین و آبدار است كه نه تنها باعث رفع تشنگی در هوای گرم تابستان می شود بلكه اثرات بسیار مفید دیگری نیز دارد كه برای ما نا شناخته است.
  • اثر توت فرنگی در پیشگیری از بیماری های قلبی
  • توت فرنگی، میوه ای شبیه توت است ولی كمی درشت تر، رنگش قرمز و طعم آن ترش و مطبوع است. بوته اش كوتاه و دارای برگهایی درشت و ساقه هایی باریك و خزنده است كه روی زمین می خوابد و ریشه می دواند. توت فرنگی به صورت وحشی و اهلی میروید
  • هندوانه و خواص آن
  • خواص آن هندوانه میوه ای با پوست ضخیم و اندازه های متفاوت است. رنگ پوست آن زرد و سبز پررنگ است، داخل آن به رنگ قرمز، صورتی و یا سفید دیده می شود، کمی معطر است و در کشورهای گرمسیر در فصل تابستان مصرف بسیار زیادی دارد
  • تمشك
  • شرح تمشك میوه ای شبیه شاه توت و توت فرنگی است و به رنگ زرد یا سرخ مایل به سیاه یافت می شود. میوه تمشك ترش مزه بوده و به صورت خام یا پخته، شربت، كمپوت و ... خورده می شود. بوته تمشك در مناطق گرم و مرطوب تولید میشود

  • اسم من گوجه است
  • لَقَدْ كرَّمْنا بَنی آدَمَ وَ حَمَلناهُمْ فِی البَرِّ وَ الْبَحْر وَ رَزَقناهُمْ مِنْ الطَّیباتِ..."( اسراء /70) « به راستی ما فرزندان آدم را گرامی داشتیم و آنان را در خشكی و دریا( بر مركبها) برنشاندیم، و از چیزها
  • زردآلو منبع بتا كاروتن
  • دربین سبزیجات، هویج بیشترین مقدار بتا كاروتن را دارد ودربین میوه ها ، زردآلو اینگونه است. هیچ میوه دیگری به این اندازه دارای بتا كاروتن نیست. بتا كاروتن از دسته كاروتنوئیدها و پیش ساز ویتامین A دربدن است .
  • خواص انگور
  • خواص آن انگور میوه ای است بهشتی كه شامل ویتامینهای A , B ، C می باشد هم چنین دارای مقداری منیزیم ، كلسیم ، آهن ، فسفر ، پتاسیم و آلبومین است هر شخصی باید در روز انگور میل كند زیرا میوه ای ضد عفونی كننده است