DECEMBER 22، 2010
افشا گری: رشوی 5 میلیارد تومانی به یک دلال در وزارت نفت برای گرفتن یک قراداد نفتی
یک شرکت نفتی که اصلاحا خصوصی است اما مدیرانش از کارکنان و مدیران با سابقه وزارت نفت هستند , چندی پیش برای گرفتن یک پرژوه نفتی بزرگ از افراد با نفوذ , باید به یک دلال (صاحب یک شرکت تازه تاسیس) که بعدا گفته شد از نزدیکان رفسنجانی است مجبور شد مبلغ 5 میلیارد تومان رشوه دهند و این قرارد داد را دریافت کند.
روند دادن این رشوه:
این شرکت که وارد کننده کوره ی زباله سوزی از هند است توسط وزارت نفت و برخی افراد با نفوذ معرفی شده و گفته شده است :
اگر هوای این فرد را داشته باشید این فرد نیز شما را برای گرفتن این قرار داد کمک میکند.
این شرکت یک کوره زباله سوزی به قیمت 700 میلیونی را به قیمت 5 میلیارد به این شرکت نفتی فروخت اما بعد از افتتاح آن حتی روشن هم نشد و یک کیلو زباله نیز تا کنون در آن سوزانده نشده است.
محل احداث آن از همه مضحک تر است. در اهواز بین هویزه و خرمشهر در نزدیک مرز عراق /جایی که تا 100 کیلومتر یک خانه مسکونی نیست.
از ان جالب تر که سازمان محیط زیست برای پیگیری اینکه چرا از این کوره استفاده نمیشود , به وزارت نفت نامه ای ارسال کرد اما ظاهرا در پشت پرده سازمان محیط زیست منطقه را تهدید کردند و دیگر پیگیری نکردند. الان مدتهاست که این مرکز بسته و تار عنکبوت بسته است.
این در حالی است که چندی پیش خبری را داشتیم:
زبالههاي دندانپزشكي اهواز با زبالههاي شهري جمعآوري ميشود
رييس انجمن دندانپزشكان عمومي ايران گفت: در حال حاضر زبالهها و پسماندهاي دندانپزشكي در شهر اهواز همراه با زبالههاي شهري جمعآوري و دفع ميشود و گاه به دليل تاخير در جمعآوري، كيسههاي زرد رنگ پسماندهاي پزشكي توسط عوامل خياباني پاره و زبالههاي دندانپزشكي در خيابانها رها ميشوند.
انتقاد محیط زیست از وزارت بهداشت
یک مقام سازمان حفاظت محیط زیست باانتقادازوزارت بهداشت برای بکارگیری دستگاه ” اتوکلاو ” به منظور امحای زبالههای بیمارستانی، گفت که تنها روش مطمئن برای حل مشکل زبالههای بیمارستانیاستفاده از دستگاه زبالهسوز مرکزی است.
با دستگاههای اتوکلاو بخشی از زبالههای بیمارستانی ضدعفونی میشوند و به گفته کارشناسان این دستگاهها توانایی ضدعفونی وسایل تیز مانند سرنگ و تیغهای جراحی را ندارند.
در دستگاههای زباله سوز ، تمامی زبالههای بیمارستانی با درجه حرارت بیشتر از یکهزار درجه سوزانده میشود و برای محیط خطرساز نیستند. از میان زبالههای بیمارستانی ، ۴۰ درصد زبالههای خطرناک وویژه هستند کهشامل زبالههای نوک تیز و پلاستیک بوده و دستگاه اتوکلاو، این زبالهها راتا حدودی و نهکامل بیخطر میکند، بنابراین ۵۰درصد مشکل به طور کامل باقی میماند.
مدیر کل دفتر بررسی آلودگی آب وخاک سازمان حفاظت محیط زیست، در حالی که وزارت بهداشت براستفاده از دستگاههای “اتوکلاو” برای امحای زبالههای بیمارستانی تاکیددارد، گفت که در نشستهای کاری پیشنهاد شدهاست برای تهران دستگاهزبالهسوز مرکزی با هزینهای بسیار پایینتر خریداری و در یک نقطه نصب شود. این عمل باعث میشود همان یک نقطه به کنترل و پایش نیاز داشته باشد، اما اتوکلاو نقاط آلودگی را پراکنده میکند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر