گزارش تکميلی درباره مرگ مشکوک پزشک وظيفه کهريزک
مرحوم رامين پوراندرجانی پيش از مرگ در جلسه کميته ويژه مجلس جزئيات مرگ شهيد روح الامينی و جنايات کهريزک را فاش کرده بود و به همين دليل زنده ماندن پزشک وظيفه کهريزک به معنای فاش شدن نام بسياری از عاملان جنايتهای مخوف بازداشتگاه کهريزک بود. دوستان و خانواده مرحوم رامين پوراندرجانی، پزشک وظيفه زندان کهريزک میگويند:
گزارش تکميلی درباره مرگ مشکوک پزشک وظيفه کهريزک و افزايش نگرانیها در مورد امنيت ساير شاهدان عينی
در حالیکه کمتر از يک هفته از مرگ مشکوک دکتر رامين پوراندرجانی، پزشک وظيفه بازداشتگاه کهريزک میگذرد، سوالات و ابهامات جدی در مورد علت مرگ وی همچنان بیپاسخ باقی مانده است.
به گزارش موج سبز آزادی، مرحوم رامين پوراندرجانی پيش از مرگ در جلسه کميته ويژه مجلس جزئيات مرگ شهيد روح الامينی و جنايات کهريزک را فاش کرده بود و به همين دليل زنده ماندن پزشک وظيفه کهريزک به معنای فاش شدن نام بسياری از عاملان جنايتهای مخوف بازداشتگاه کهريزک بود. دوستان و خانواده مرحوم رامين پوراندرجانی، پزشک وظيفه زندان کهريزک میگويند: رامين در جلسهای با حضور اعضای کميته ويژه رسيدگی به وضعيت آسيبديدگان حوادث پس از انتخابات و برخی از نمايندگان کميسيون امنيت ملی مجلس، جزئيات جنايات کهريزک و شهادت محسن روح الامينی را فاش کرده بود و پس از آن نيز به شدت نسبت به امنيت جانی خود نگران بود.
بر اساس اخبار دريافتی از منابع آگاه و موثق در مجلس هشتم و خانواده و دوستان مرحوم رامين پوراندرجانی، نمايندگان مجلس در کميته ويژه بررسی حوادث پس از انتخابات هنگامی که از رامين پوراندرجانی در مورد نحوه شهادت محسن روح الامينی سئوال میکنند، با پاسخهای تکاندهنده وی مواجه میشوند. پزشک وظيفه درگذشته کهريزک در آن ديدار، محل شهادت محسن روحالامينی را بازداشتگاه کهريزک و علت شهادت او را بر اثر شکنجه در زندان عنوان میکند و میگويد: «محسن را با وضعيت اسفباری بعد از شکنجههای جسمی شديد دو روز قبل از مرگش نزد من آورده بودند. حال جسمی او بسيار وخيم بود و امکانات پزشکی من هم بسيار محدود، ولی آنچه توانستم برای نجات وی کردم. در همان زمان بود که از سوی مسوولان کهريزک تهديد شدم که در صورت توضيح علت جراحتهای وارده بر مجروحان کهريزک از ادامه زندگی باز خواهم ماند».
اين شهادت مرحوم پوراندرجانی در حضور اعضای کميته ويژه مجلس در حالی عنوان شده بود که مسئولان نيروی انتظامی به دروغ به کميته ويژه مجلس گفته بودند که پزشک بازداشتگاه کهريزک، ابتلای روح الامينی به مننژيت را تاييد کرده است.
ساير رسانههای داخلی در روزهای پس از شهادت محسن روحالامينی خبر داده بودند که مسئولان نيروی انتظامی بعد از بازديد از کهريزک و قبل از ارائه گزارش خود از اين بازداشتگاه به مجلس از اين پزشک وظيفه کهريزک خواسته بودند که دليل شهادت محسن روح الامينی را ابتلا به مننژيت عنوان کند. اما لازم به توضيح است که رامين پوراندرجانی حاضر به انجام اين کار نشد و به بازگويی وقايع ناگوار بازداشتگاه کهريزک برای نمايندگان ملت پرداخت. بخشی از گفتههای شهيد پوراندرجانی که در بالا ذکر شد، يکی از مهمترين بخشهای گزارش قرائت نشده کميته ويژه مجلس هم هست که با فشار مسئولان نيروی انتظامی و قضائی و افرادی چون احمدیمقدم، مرتضوی و رادان تاکنون اجازه انتشار پيدا نکرده است و با مرگ مشکوک اين پزشک، بر احتمال سانسور و حذف آن بخش از اظهارات او از گزارش اصلی افزوده میشود. دليلی که میتواند انگيزه کافی برای به قتل رساندن وی را نيز فراهم کند.
خبری که از مرگ مشکوک پزشک وظيفه کهريزک منتشر شد، خبر بازداشت وی توسط نيروی انتظامی قبل از مرگش را نيز آورده بود. گفتنی است مرحوم رامين پوراندرجانی بعد از بازداشت توسط نيروی انتظامی، بارها به دوستان نزديک خود گفته بود که احتمال قتل وی به علت اطلاع از جنايتهای کهريزک وجود دارد. او همچنين گفته بود که برای شهادت دروغ در مورد آنچه در کهريزک رخ داده است تحت فشار است اما بنابر اظهارات خانواده اين مرحوم، او قصد داشت در دادگاه بر عليه مجرمان کهريزک شهادت دهد. او اين نکته را به دوستان و خانواده خود گفته بود و به همين دليل هم نسبت به جان خود بيمناک بود.
اين پزشک وظيفه، با تمام بيمناکی از جان خود به خاطر تهديدهای صورتگرفته، در روز سهشنبه در استراحتگاه خود در ساختمان بهداری نيروی انتظامی فوت میکند و دليل مرگ وی سکته قلبی تشخيص داده میشود. پزشکی قانونی معمولا در مواردی که علت مرگ سکته قلبی تشخيص داده میشود، در صورت درخواست خانواده مرحوم، دستور کالبدشکافی را صادر میکند. اما اين حق از خانواده مرحوم پوراندرجانی به دلايل نامعلوم سلب میشود. بر خلاف عرف معمول خاکسپاری که معمولا تغسيل و تکفين در محل دفن(تبريز) صورت میگيرد، مراحل تغسيل و تکفين مرحوم پوراندرجانی در تهران انجام میشود و سپس جنازه تحت تدابير شديد امنيتی برای دفن به تبريز منتقل میشود. شست و شو، غسل و کفن کردن جسد اين پزشک وظيفه در تهران و دفن وی در تبريز تحت شرايط شديد امنيتی و همچنين عدم اجازه به خانوادهاش برای کالبد شکافی جسد، از جمله موارد ابهام برانگيز اين پرونده است که نيروی انتظامی و مقامات قضايی تاکنون دلايل قابل قبولی برای آن ارائه ندادهاند.
با توجه به شواهد فوق و واقف بودن به اين امر که از دولت و قوه قضائيه مبنی بر آشکارکردن آنچه که در کهريزک بر جوانان بیگناه کشورمان آمده است، نمايندگان مجلس، به ويژه اعضای کميسيون امنيت ملی و اعضای کميته ويژه هستند که بايد پاسخگوی موارد ابهام اين پرونده باشند.
از اين رو نمايندگانی که مسووليت رسيدگی به تخلفات کهريزک را دارند و به خصوص آقايان علی لاريجانی، رئيس مجلس و بروجردی، رئيس کميسيون امنيت ملی بايد پاسخ دهند که:
۱- تاخير طولانی در قرائت گزارش کميته ويژه و عدم برگزاری دادگاه متهمان کهريزک ، به چه علت و با فشار چه اشخاص و نهادهايی بوده است و ارتباط مرگ مرموز شهيد پوراندرجانی با اين تاخيرها و خصوصا متن قرائت نشده گزارش کميته ويژه مجلس چيست؟
۲- با توجه به حضور و شهادت دادن مرحوم پوراندرجانی در جلسه کميسيون امنيت ملی و کميته ويژه و با توجه به اينکه بارها اين مرحوم قبل از مرگ نسبت به عدم امنيت جانی خود هشدار داده بود، چرا از وی محافظت نشد و او همچنان در اختيار نيروی انتظامی که مقامات عالی آن از متهمان اصلی پرونده جنايات کهريزک هستند، قرار داشت تا شب هنگام، در سن ۲۶ سالگی و در خواب سکته داده شود؟
۳- در حالی که خانواده اين مرحوم ساکن تبريز هستند و او نيز در نهايت در تبريز دفن شده است، علت برگزاری مراسم تغسيل و تکفين در تهران چه بوده است؟
۴- علت مخالفت مقامات امنيتی با کالبدشکافی جنازه اين مرحوم توسط پزشکان مستقل و حتی پزشکی قانونی که از حقوق مسلم خانواده متوفی بوده است چيست؟
۵- اگر شهيد پوراندرجانی به مرگ طبيعی فوت شده است چرا و به چه دليل مراسم ترحيم وی با حضور نيروهای امنيتی و در شرايطی غيرعادی برگزار شده است به طوریکه حتی دوستان نزديک متوفی هم جرات حضور در مراسم تدفين را پيدا نکردهاند؟
۶- ارتباط مرگ مشکوک مرحوم دکتر رامين پوراندرجانی با متهمان اصلی جنايات شکنجهگاه کهريزک و به طور مشخص احمدی مقدم فرمانده نيروی انتظامی، رادان جانشين فرمانده اين نيرو و مسئول بازداشتگاه کهريزک و سعيد مرتضوی دادستان وقت تهران که متهمان با دستور وی و معاونانش قاضی حداد و قاضی حيدری فر به کهريزک منتقل شده اند ،چيست؟
۷- آيا شباهت عجيب نحوه اعلام شدن مرگ اين جوان۲۶ ساله يعنی ايست قلبی در هنگام خواب با قتلهای سياسی در سالهای گذشته، سوال برانگيز نيست؟
در انتهای اين گزارش لازم است اين هشدار به مسئولان قضايی داده شود که جان تعدادی ديگر از سربازان وظيفه حاضر در زندان کهريزک که از شاهدان عينی جنايات بودهاند و خصوصا يکی از اين سربازها که پس از مشاهده عينی جنايات از حضور در کهريزک امتناع و از سربازی فرار کرده، در خطر جدی است و ممکن است هر کدام از اين افراد نيز به سرنوشت دکتر رامين پوراندرجانی مرحوم دچار شوند، هنگام خواب سکته داده شوند و يا همانند تهديدهای متعدد زندانيان سياسی که بارها از زبان سعيد مرتضوی تکرار شده است، در يک تصادف ساختگی کشته شوند. اين سخن قاضی مرتضوی را بسياری از فعالان سياسی خوب به ياد میآورند که همواره میگويد: آمار تصادفات رانندگی در ايران بالاست و خانواده شما هم میتواند يکی از اين جان باختگان حوادث رانندگی باشد!
هزاران سال قدمت تاریخی نشتیفان و تمدن کهن آن
۱۳۸۸ آذر ۳, سهشنبه
گزارش تکميلی درباره مرگ مشکوک پزشک وظيفه کهريزک مرحوم رامين پوراندرجانی پيش از مرگ در جلسه کميته ويژه مجلس جزئيات مرگ شهيد روح الامينی و جنايات کهريزک را فاش کرده بود و به همين دليل زنده ماندن پزشک وظيفه کهريزک به معنای فاش شدن نام بسياری از عاملان جنايتهای مخوف بازداشتگاه کهريزک بود. دوستان و خانواده مرحوم رامين پوراندرجانی، پزشک وظيفه زندان کهريزک میگويند: گزارش تکميلی درباره مرگ مشکوک پزشک وظيفه کهريزک و افزايش نگرانیها در مورد امنيت ساير شاهدان عينی در حالیکه کمتر از يک هفته از مرگ مشکوک دکتر رامين پوراندرجانی، پزشک وظيفه بازداشتگاه کهريزک میگذرد، سوالات و ابهامات جدی در مورد علت مرگ وی همچنان بیپاسخ باقی مانده است. به گزارش موج سبز آزادی، مرحوم رامين پوراندرجانی پيش از مرگ در جلسه کميته ويژه مجلس جزئيات مرگ شهيد روح الامينی و جنايات کهريزک را فاش کرده بود و به همين دليل زنده ماندن پزشک وظيفه کهريزک به معنای فاش شدن نام بسياری از عاملان جنايتهای مخوف بازداشتگاه کهريزک بود. دوستان و خانواده مرحوم رامين پوراندرجانی، پزشک وظيفه زندان کهريزک میگويند: رامين در جلسهای با حضور اعضای کميته ويژه رسيدگی به وضعيت آسيبديدگان حوادث پس از انتخابات و برخی از نمايندگان کميسيون امنيت ملی مجلس، جزئيات جنايات کهريزک و شهادت محسن روح الامينی را فاش کرده بود و پس از آن نيز به شدت نسبت به امنيت جانی خود نگران بود. بر اساس اخبار دريافتی از منابع آگاه و موثق در مجلس هشتم و خانواده و دوستان مرحوم رامين پوراندرجانی، نمايندگان مجلس در کميته ويژه بررسی حوادث پس از انتخابات هنگامی که از رامين پوراندرجانی در مورد نحوه شهادت محسن روح الامينی سئوال میکنند، با پاسخهای تکاندهنده وی مواجه میشوند. پزشک وظيفه درگذشته کهريزک در آن ديدار، محل شهادت محسن روحالامينی را بازداشتگاه کهريزک و علت شهادت او را بر اثر شکنجه در زندان عنوان میکند و میگويد: «محسن را با وضعيت اسفباری بعد از شکنجههای جسمی شديد دو روز قبل از مرگش نزد من آورده بودند. حال جسمی او بسيار وخيم بود و امکانات پزشکی من هم بسيار محدود، ولی آنچه توانستم برای نجات وی کردم. در همان زمان بود که از سوی مسوولان کهريزک تهديد شدم که در صورت توضيح علت جراحتهای وارده بر مجروحان کهريزک از ادامه زندگی باز خواهم ماند». اين شهادت مرحوم پوراندرجانی در حضور اعضای کميته ويژه مجلس در حالی عنوان شده بود که مسئولان نيروی انتظامی به دروغ به کميته ويژه مجلس گفته بودند که پزشک بازداشتگاه کهريزک، ابتلای روح الامينی به مننژيت را تاييد کرده است. ساير رسانههای داخلی در روزهای پس از شهادت محسن روحالامينی خبر داده بودند که مسئولان نيروی انتظامی بعد از بازديد از کهريزک و قبل از ارائه گزارش خود از اين بازداشتگاه به مجلس از اين پزشک وظيفه کهريزک خواسته بودند که دليل شهادت محسن روح الامينی را ابتلا به مننژيت عنوان کند. اما لازم به توضيح است که رامين پوراندرجانی حاضر به انجام اين کار نشد و به بازگويی وقايع ناگوار بازداشتگاه کهريزک برای نمايندگان ملت پرداخت. بخشی از گفتههای شهيد پوراندرجانی که در بالا ذکر شد، يکی از مهمترين بخشهای گزارش قرائت نشده کميته ويژه مجلس هم هست که با فشار مسئولان نيروی انتظامی و قضائی و افرادی چون احمدیمقدم، مرتضوی و رادان تاکنون اجازه انتشار پيدا نکرده است و با مرگ مشکوک اين پزشک، بر احتمال سانسور و حذف آن بخش از اظهارات او از گزارش اصلی افزوده میشود. دليلی که میتواند انگيزه کافی برای به قتل رساندن وی را نيز فراهم کند. خبری که از مرگ مشکوک پزشک وظيفه کهريزک منتشر شد، خبر بازداشت وی توسط نيروی انتظامی قبل از مرگش را نيز آورده بود. گفتنی است مرحوم رامين پوراندرجانی بعد از بازداشت توسط نيروی انتظامی، بارها به دوستان نزديک خود گفته بود که احتمال قتل وی به علت اطلاع از جنايتهای کهريزک وجود دارد. او همچنين گفته بود که برای شهادت دروغ در مورد آنچه در کهريزک رخ داده است تحت فشار است اما بنابر اظهارات خانواده اين مرحوم، او قصد داشت در دادگاه بر عليه مجرمان کهريزک شهادت دهد. او اين نکته را به دوستان و خانواده خود گفته بود و به همين دليل هم نسبت به جان خود بيمناک بود. اين پزشک وظيفه، با تمام بيمناکی از جان خود به خاطر تهديدهای صورتگرفته، در روز سهشنبه در استراحتگاه خود در ساختمان بهداری نيروی انتظامی فوت میکند و دليل مرگ وی سکته قلبی تشخيص داده میشود. پزشکی قانونی معمولا در مواردی که علت مرگ سکته قلبی تشخيص داده میشود، در صورت درخواست خانواده مرحوم، دستور کالبدشکافی را صادر میکند. اما اين حق از خانواده مرحوم پوراندرجانی به دلايل نامعلوم سلب میشود. بر خلاف عرف معمول خاکسپاری که معمولا تغسيل و تکفين در محل دفن(تبريز) صورت میگيرد، مراحل تغسيل و تکفين مرحوم پوراندرجانی در تهران انجام میشود و سپس جنازه تحت تدابير شديد امنيتی برای دفن به تبريز منتقل میشود. شست و شو، غسل و کفن کردن جسد اين پزشک وظيفه در تهران و دفن وی در تبريز تحت شرايط شديد امنيتی و همچنين عدم اجازه به خانوادهاش برای کالبد شکافی جسد، از جمله موارد ابهام برانگيز اين پرونده است که نيروی انتظامی و مقامات قضايی تاکنون دلايل قابل قبولی برای آن ارائه ندادهاند. با توجه به شواهد فوق و واقف بودن به اين امر که از دولت و قوه قضائيه مبنی بر آشکارکردن آنچه که در کهريزک بر جوانان بیگناه کشورمان آمده است، نمايندگان مجلس، به ويژه اعضای کميسيون امنيت ملی و اعضای کميته ويژه هستند که بايد پاسخگوی موارد ابهام اين پرونده باشند. از اين رو نمايندگانی که مسووليت رسيدگی به تخلفات کهريزک را دارند و به خصوص آقايان علی لاريجانی، رئيس مجلس و بروجردی، رئيس کميسيون امنيت ملی بايد پاسخ دهند که: ۱- تاخير طولانی در قرائت گزارش کميته ويژه و عدم برگزاری دادگاه متهمان کهريزک ، به چه علت و با فشار چه اشخاص و نهادهايی بوده است و ارتباط مرگ مرموز شهيد پوراندرجانی با اين تاخيرها و خصوصا متن قرائت نشده گزارش کميته ويژه مجلس چيست؟ ۲- با توجه به حضور و شهادت دادن مرحوم پوراندرجانی در جلسه کميسيون امنيت ملی و کميته ويژه و با توجه به اينکه بارها اين مرحوم قبل از مرگ نسبت به عدم امنيت جانی خود هشدار داده بود، چرا از وی محافظت نشد و او همچنان در اختيار نيروی انتظامی که مقامات عالی آن از متهمان اصلی پرونده جنايات کهريزک هستند، قرار داشت تا شب هنگام، در سن ۲۶ سالگی و در خواب سکته داده شود؟ ۳- در حالی که خانواده اين مرحوم ساکن تبريز هستند و او نيز در نهايت در تبريز دفن شده است، علت برگزاری مراسم تغسيل و تکفين در تهران چه بوده است؟ ۴- علت مخالفت مقامات امنيتی با کالبدشکافی جنازه اين مرحوم توسط پزشکان مستقل و حتی پزشکی قانونی که از حقوق مسلم خانواده متوفی بوده است چيست؟ ۵- اگر شهيد پوراندرجانی به مرگ طبيعی فوت شده است چرا و به چه دليل مراسم ترحيم وی با حضور نيروهای امنيتی و در شرايطی غيرعادی برگزار شده است به طوریکه حتی دوستان نزديک متوفی هم جرات حضور در مراسم تدفين را پيدا نکردهاند؟ ۶- ارتباط مرگ مشکوک مرحوم دکتر رامين پوراندرجانی با متهمان اصلی جنايات شکنجهگاه کهريزک و به طور مشخص احمدی مقدم فرمانده نيروی انتظامی، رادان جانشين فرمانده اين نيرو و مسئول بازداشتگاه کهريزک و سعيد مرتضوی دادستان وقت تهران که متهمان با دستور وی و معاونانش قاضی حداد و قاضی حيدری فر به کهريزک منتقل شده اند ،چيست؟ ۷- آيا شباهت عجيب نحوه اعلام شدن مرگ اين جوان۲۶ ساله يعنی ايست قلبی در هنگام خواب با قتلهای سياسی در سالهای گذشته، سوال برانگيز نيست؟ در انتهای اين گزارش لازم است اين هشدار به مسئولان قضايی داده شود که جان تعدادی ديگر از سربازان وظيفه حاضر در زندان کهريزک که از شاهدان عينی جنايات بودهاند و خصوصا يکی از اين سربازها که پس از مشاهده عينی جنايات از حضور در کهريزک امتناع و از سربازی فرار کرده، در خطر جدی است و ممکن است هر کدام از اين افراد نيز به سرنوشت دکتر رامين پوراندرجانی مرحوم دچار شوند، هنگام خواب سکته داده شوند و يا همانند تهديدهای متعدد زندانيان سياسی که بارها از زبان سعيد مرتضوی تکرار شده است، در يک تصادف ساختگی کشته شوند. اين سخن قاضی مرتضوی را بسياری از فعالان سياسی خوب به ياد میآورند که همواره میگويد: آمار تصادفات رانندگی در ايران بالاست و خانواده شما هم میتواند يکی از اين جان باختگان حوادث رانندگی باشد!
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر